Bomboane Raffaello

duminică, 1 februarie 2009



Eu aveam o alta reteta pentru aceste bombonele,dar astazi am incercat reteta Laurei Sava.Rezultatul e acelasi! Delicios! ;)

Avem nevoie de:

500 g lapte praf
200 g zahar pudra
100 g nuca de cocos
200 g unt
2-3 linguri frisca lichida

Amestecam la robotul de bucatarie laptele praf cu zaharul pudra,nuca de cocos,untul moale si la sfarsit smantana. Daca iese prea vascoasa compozitia,mai puteti adauga smantana.
Se modeleaza bilute,pe care le tavalim prin nuca de cocos.

Eu am facut doar jumatate de portie,ca alor mei nu le place nuca de cocos.Nu-i nimic...le am pe toate numai pentru mine. :))
Lor le-am facut cu nuca macinata,din ciocolata de casa



Le-am pus frumos pe platou si l-am pus la bataie. Dar fiind amestecate,si de-un fel si de altul,cine credeti ca a fost in avantaj? :))

Share This Post

9 comentarii:

  1. Frumoase ti-au iesit, cuscra...
    Eu spun ca in avantaj au fost cele cu nuca, ma rog in casa mea asa ar fi fost, dat fiind ca familionul e anticocos.

    RăspundețiȘtergere
  2. In avantaj am fost eu ca am mancat si cu nuca si cu nuca de cocos...:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna, Miha si felicitari pt. blog !Tare frumoase ti-au iesit!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce minunatii!!!!!!!!!!!!!! :)
    Te pup dulce, dulce pentru rapiditatea cu care le-ai "executat"! :P
    Ti-au iesit minunat, felicitari!
    ...si ce idee superba, cea cu bilutele de cioco "invelite" in nuca!!!
    ...speciala pentru Danelutza! :P

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc Laura! Cand apreciererile vin de la tine,ma simt flatata! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. bomboanele raffaello sunt preferatele noastre,si am gasit pana acum retete doar cu lapte condensat,ceea ce pe aici la bucuresti nu prea am vazut.am sa incerc reteta asta.
    in alta ordine de idei nu vrei sa facem schimb de blog-uri,eu te-am trecut deja la mine pe blog ? multumesc

    RăspundețiȘtergere
  7. Pansy, sunt foarte bune aceste bomboane. Neaparat sa le faci. ;)

    Blogul tau este trecut in lista mea mai de demult. :)

    RăspundețiȘtergere
  8. multumesc.am sa le fac pana la urma,desi nu stiu sincer unde o sa ajung cu atatea retete.

    RăspundețiȘtergere