Piept de pui umplut cu ciuperci
Avem nevoie de:
3 jumatati de piept de pui
500 g ciuperci
1 ceapa
2-3 catei de usturoi
sare si piper dupa gust si preferinta
Ciupercile curatate si spalate se pun la fiert in apa cu sare,pentru 15 minute.
Ceapa si usturoiul se calesc putin in 2 linguri de ulei,apoi se adauga si ciupercile. Se potriveste de sare si se lasa la racit.
Dupa ce s-au racit se toaca marunt.Eu le-am robotit. :))
Pieptul de pui se bate cu ciocanul de snitele,pana se subtiaza.
Se sareaza si se pipereaza apoi se acopera cu amestecul de ciuperci.Se ruleaza cat de strans posibil.
Se aseaza rulourile obtinute intr-un vas termorezistent,se ung cu ulei si se presara cu cimbru uscat.Se mai adauga un pahar de apa si se da la cuptor pana se rumeneste putin.
Se serveste cald sau rece,ca fel principal cu garnitura sau ca aperitiv.
mmmmm!vad bunatati de week-end pe aici!si eu care ador ciupercile...noi am gratarit azi...venim la tine la cina?te pup!
RăspundețiȘtergereAlison,va astept! ;)
RăspundețiȘtergereAbsolut delicios, arata minunat!! :)
RăspundețiȘtergereImmmm
RăspundețiȘtergereIulia,multumesc! Pup!
RăspundețiȘtergereGusti,vii si tu la cina? :))
RăspundețiȘtergereYammy !
RăspundețiȘtergereEu il mai fac pe asta si cu pulpa de pui dezosata ca la ai mei le sta pieptu' in gat :(
Se feliaza un pic mai greu dar e foarte bun.
yami!
RăspundețiȘtergereMmmm, f. bun! Eu il fac un pic altfel! Am sa postez pe blog cu prima ocazie! Oricu e delicios!
RăspundețiȘtergereBun, frumos si aspectuos! Meriti pe deplin premiul care te asteapta la mine pe blog :P !
RăspundețiȘtergereLala,buna idee cu pulpa umpluta! Multumesc! ;) Te pup!
RăspundețiȘtergereManiacule,te invit si pe tine la cina! :))
RăspundețiȘtergereFlor,abia astept sa vad cum il faci tu! Idei noi accept cu mare placere oricand! Te pup!
RăspundețiȘtergereLaura,multumesc din suflet pentru premiu.Si mai ales pentru aprecieri. Te pup.Am sa trec negresit sa ridic premiul de la tine.
RăspundețiȘtergereDar eu de ce n-am vazut aseara rulada asta, ca sa pap o felie ::: Uaaaa, lasa ca maninc tura viitoare, ca acum sint la dieta de paste...
RăspundețiȘtergerePupici !!!
Foarte bune, am facut si eu ieri si nici nu se fac greu. Eu am facut cu pulpa dezosata, ca pieptul ii ramane in gat fiica-mi (la propriu:D), si a mancat si pitica vreo doua feliute, desi ea nu prea se omoara cu carnea
RăspundețiȘtergereEiii...ce ma bucur ca v-a placut! Sa va fie de bine masa! Va pup!
RăspundețiȘtergere