Sos cu hrean
Avem nevoie de:
150 g smantana
1 radacina hrean
sare si piper
Hreanul se da pe razatoarea cu ochiuri mici.
Smantana o incalzim pana aproape de punctul de fierbere, dupa care adaugam hreanul. Saram si piperam dupa gust.
Se poate servi cu friptura de pui, cartofi la cuptor sau dovlecei crocanti .
Miha draga,am halit asa ceva la viata mea...demential!Partea cea mai tare in reteta ta,este ca razuind hreanul pe razatoarea mica,scapi de sinuzita...pe bune!:))))
RăspundețiȘtergereTare bun sosul ăsta, merită să plângi pentru el!
RăspundețiȘtergereDa, ai dreptate, Ana Maria! Desfunda tot! :)))
RăspundețiȘtergereDealtfel, se stie ca in caz de raceala cu nas infundat, sinuzita, un saculet cu hrean ras pus pe frunte face minuni! :)
Da Adi, e tare bun! Si e potrivit pt multe mancaruri!
RăspundețiȘtergere