Sos cu hrean

marți, 13 octombrie 2009



Avem nevoie de:

150 g smantana
1 radacina hrean
sare si piper

Hreanul se da pe razatoarea cu ochiuri mici.

Smantana o incalzim pana aproape de punctul de fierbere, dupa care adaugam hreanul. Saram si piperam dupa gust.



Se poate servi cu friptura de pui, cartofi la cuptor sau dovlecei crocanti .

Share This Post

4 comentarii:

  1. Miha draga,am halit asa ceva la viata mea...demential!Partea cea mai tare in reteta ta,este ca razuind hreanul pe razatoarea mica,scapi de sinuzita...pe bune!:))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Tare bun sosul ăsta, merită să plângi pentru el!

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, ai dreptate, Ana Maria! Desfunda tot! :)))

    Dealtfel, se stie ca in caz de raceala cu nas infundat, sinuzita, un saculet cu hrean ras pus pe frunte face minuni! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Da Adi, e tare bun! Si e potrivit pt multe mancaruri!

    RăspundețiȘtergere