Pandispan
5 oua
5 linguri zahar (aromat cu vanilie)
5 linguri faina
3 linguri ulei
1 lingura cacao neagra
1/2 lingurita praf de copt
esenta de rom
Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Se adauga zaharul si se mixeaza pana obtinem o spuma densa si lucioasa. Galbenusurile frecate cu ulei se adauga peste albusuri si se amesteca usor, apoi punem faina amestecata cu praful de copt si omogenizam usor amestecand cu o spatula, cu miscari de jos in sus.
Din compozitia de mai sus dam deoparte cateva linguri (4-5 sunt suficiente). Adaugam cacaoa si esenta de rom si omogenizam.
In tava de chec unsa cu ulei si tapetata cu faina punem 2-3 linguri din compozitia alba, apoi 1 lingura din compozitia cu cacao. Repetam procedeul pana terminam cele 2 compozitii. La sfarsit zgaltaim putin tava de la stanga la dreapta, sa asezam mai bine compozitia in tava si dam la cuptor la foc mediu pana se rumeneste usor deasupra.
Se lasa la racit apoi se portioneaza.
Arată atât de bine,atât de pufos!!! Cred ca se datorează uleiului si cum am de gand sa fac,curând un tort,voi proba rețeta ta! Mersi! Te pup!
RăspundețiȘtergereArata grozav... checul tau Miha :-* !
RăspundețiȘtergerese pune si lamaie....e mai gustos...:*
RăspundețiȘtergereWow!!! il est superbe très belle photos, bravo!
RăspundețiȘtergereBisous
Cata pufosenie , foarte fain !!! am facut si eu , da cu fructe :-*
RăspundețiȘtergereCe ne place si noua!!!
RăspundețiȘtergereMmm, pufos si delicios!!!Minunat arata!Pupici!
RăspundețiȘtergereSe vede din poza cat e de pufos!Super!
RăspundețiȘtergerePufix rau de tot!!! ne place si noua! pupici
RăspundețiȘtergereTare imi plac pandispanurile...Arata tare bine si e pufos. pupici
RăspundețiȘtergereArata grozav:)!!!!Pupici:X
RăspundețiȘtergerearata superb!
RăspundețiȘtergereImbietor arata!
RăspundețiȘtergereEste clar pe gustul meu!
RăspundețiȘtergerece idee buna ! chiar ma apuc de el !
RăspundețiȘtergereFoarte aspectuos!
RăspundețiȘtergereArata tare bine!
RăspundețiȘtergereMultumesc mult tuturor pentru aprecieri. Va pup si imbratisez cu drag! :*
RăspundețiȘtergereSUPEEEEEEEEEER
RăspundețiȘtergereFoarte delicat,pufos, delicios si usor de facut chiar si de incepatori.Felicitari!!!!!
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos!
RăspundețiȘtergereDe fiecare data incerc sa explic retetele astfel incat sa poata fi facute chiar si de incepatori. Daca reusesc acest lucru, nu pot decat sa ma bucur! :)
cate forme de pandispan ies din aceastå retetå ? Multumesc.
RăspundețiȘtergereO singura forma mare, de 30 cm lungime.
RăspundețiȘtergeree supeeeeeeeeer buna
RăspundețiȘtergereMultumesc! :)
RăspundețiȘtergeref f frumos arata.Acum l-am bagat in cuptor!sper sa iasa o pufosenie!
RăspundețiȘtergereEu am o alta reteta mi-a iesit o singura data dar nu stiu ce se intampla de se lasa???!!
RăspundețiȘtergere