Pui cu mustar si susan

vineri, 28 mai 2010



* 1 piept de pui
* 3-4 linguri mustar
* sare si piper
* boia de ardei
* rozmarin
* cimbru
* 3-4 linguri ulei de masline
* 50 g susan

Mustarul il frecam cu ulei, ca pentru maioneza. Adaugam condimentele, dupa gust (si preferinta) si omogenizam.

Pieptul de pui il taiem fasii.

Punem bucatile de carne in sosul obtinut ( eu am pus si cateva bucati de muschiulet de porc), acoperim cu folie alimentara si dam la rece pentru cel putin jumatate de ora.



Scoatem bucatile de carne din sos si le tavalim prin susan, acoperindu-le bine pe ambele parti. Le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt



si dam la cuptor la foc mic pana se rumenesc.



Se serveste cald, alaturi de o portie de cartofi glazurati cu mustar. ;)

Share This Post

4 comentarii:

  1. Que bueno, con lo que me gusta el Sesamo. Estupenda receta. Un saludo

    RăspundețiȘtergere
  2. Miha, interesanta aceasta idee! O s-o testez si eu, mai ales ca putem folosi probabil mustar dupa gustul fiecaruia. M-ar tenta cu un mustar picant... Un inceput de saptamana cu bucurii si reusite!

    RăspundețiȘtergere
  3. Elena, sigur ca da...se poate folosi orice fel de mustar, dupapreferinte. La fel si condimentele.

    O saptamana minunata si tie iti doresc!

    RăspundețiȘtergere