Trufe cremoase si ciocolatoase
* 100 g ciocolata amaruie
* 250 g mascarpone
* 2 galbenusuri
* 2 linguri lichior de migdale
Se pune ciocolata la topit pe baie de aburi.
Dupa ce s-a topit se adauga cele 2 galbenusuri si se omogenizeaza. Amestecand continuu se adauga mascarpone, iar la sfarsit lichiorul de migdale.
Se pune la rece pana incepe sa se ingroase. Punem compozitia pe o bucata de hartie de copt si rulam, strangand bine la capete.
Se da din nou la rece pana la intarirea completa.
Se portioneaza si se serveste ca atare sau cu cate un mot de frisca.
Ah, m-ai omorit! Cum se vede si textura, si urma de la taietura, cine a lins cutitul? spune drept!! :))
RăspundețiȘtergerenatalia...cine-mparte parte-si face! :))))
RăspundețiȘtergereoff, cat as vrea sa nu fie si visul meu... arata ametitor :D . Ma duc repede sa beau ceai :D
RăspundețiȘtergereCe imi place cum arata!... sunt sigura ca e delicios.
RăspundețiȘtergereE tare rau Hädean, dar tu erai tare inaintea lui in privinta la ciocolata!!! reteta era gata, n-ai vazut??? E divina prajitura, tre sa faci proba.O seara placuta! Cami
RăspundețiȘtergereLilia, si ziceai ca nu prea te mai atrage ciocolata in ultima vreme, ca ai dat-o pe vanilie. :D Uite ca iubirea primordiala nu se uita! :))))
RăspundețiȘtergere