Trufe cremoase si ciocolatoase
* 100 g ciocolata amaruie
* 250 g mascarpone
* 2 galbenusuri
* 2 linguri lichior de migdale
Se pune ciocolata la topit pe baie de aburi.
Dupa ce s-a topit se adauga cele 2 galbenusuri si se omogenizeaza. Amestecand continuu se adauga mascarpone, iar la sfarsit lichiorul de migdale.
Se pune la rece pana incepe sa se ingroase. Punem compozitia pe o bucata de hartie de copt si rulam, strangand bine la capete.
![](http://2.bp.blogspot.com/_QTxI1IxIp-Q/S_LSfViQgWI/AAAAAAAAGQo/6EF_W3oqci8/s400/DSCF9024.jpg)
Se da din nou la rece pana la intarirea completa.
![](http://1.bp.blogspot.com/_QTxI1IxIp-Q/S_LSpMI80GI/AAAAAAAAGQw/unH5IXHQNvQ/s400/SSA40017+copy.jpg)
Se portioneaza si se serveste ca atare sau cu cate un mot de frisca.
Ah, m-ai omorit! Cum se vede si textura, si urma de la taietura, cine a lins cutitul? spune drept!! :))
RăspundețiȘtergerenatalia...cine-mparte parte-si face! :))))
RăspundețiȘtergereoff, cat as vrea sa nu fie si visul meu... arata ametitor :D . Ma duc repede sa beau ceai :D
RăspundețiȘtergereCe imi place cum arata!... sunt sigura ca e delicios.
RăspundețiȘtergereE tare rau Hädean, dar tu erai tare inaintea lui in privinta la ciocolata!!! reteta era gata, n-ai vazut??? E divina prajitura, tre sa faci proba.O seara placuta! Cami
RăspundețiȘtergereLilia, si ziceai ca nu prea te mai atrage ciocolata in ultima vreme, ca ai dat-o pe vanilie. :D Uite ca iubirea primordiala nu se uita! :))))
RăspundețiȘtergere