Cosulete cu ciuperci
Cosulete cu ciuperci |
* portocale
* ciuperci
* cascaval
* sunca de pui
* telemea
* sare si piper
Portocalele se taie in jumatate si se scobesc de miez. Ciupercile se taie felii si se pun in cosuletele obtinute, alaturi de fasiute de sunca si cateva bucatele de telemea.
Se presara cu piper, apoi se acopera cu cascava ras pe razatoarea cu ochiuri mari.
Se pun intr-un vas termorezistent si se dau la cuptor la foc mediu pana se topeste cascavalul si se aureste.
Foarte bune si aromate.
Sursa
Ce grozava idee!
RăspundețiȘtergereArata minunat si îmbietor!
Am s-o preiau,ca si asa fac mult shake cu portocale si arunc cojile!
Mulțumesc si te pup!
Esta receta me ha encantado, se ve muy curiosa y los ingredientes son excelentes. Saludos
RăspundețiȘtergereMiha, permite-mi sa te adaug in blogroll la mine, retetele tale dulci ma dau pe spate!:) Da o fuga si pe la mine daca iti face placere.
RăspundețiȘtergereDa, chiar e interesanta ideea...
RăspundețiȘtergerePai mananci si coaja? Daca da, cum ramane cu chimicalele...???
RăspundețiȘtergereLavinia, ramane la latitudinea fiecaruia daca mananca sau nu cosuletul. :))
RăspundețiȘtergereOricum nu prea mai e comestibil, ca se usuca la copt, dar cine doreste e liber sa incerce.
Andreea, iti multumesc de aprecieri si de faptul ca doresti sa ma adaugi in blogroll-ul tau.
RăspundețiȘtergereMultumesc Mariana!
RăspundețiȘtergereSi mie mi-a parut tare intresanta ideea atunci cand am vazut-o la Adi. La fel ca si tine, arunc multe coji, caci bem suc de portocale aproape zilnic.
saludo, Jose Manuel.
RăspundețiȘtergereMultumesc Niko!
RăspundețiȘtergere