Inghetata de ciocolata
* 3 galbenusuri
* 100 g zahar
* 100 ml lapte
* 50 g cacao
* 100 g ciocolata amaruie
* 300 ml frisca lichida
Galbenusurile se freaca bine cu zaharul pana se albesc si devin ca o crema.
Se adauga cacao si se omogenizeaza.
Se toarna laptele rece putin cate putin, apoi se pune pe aragaz la foc mic. Se fierbe pana incepe sa se ingroase, amestecand continuu. Se pune ciocolata rupta bucatele si se amesteca pana aceasta se topeste. Se da deoparte si se lasa la racit.
Cand compozitia s-a racit foarte bine se adauga frisca batuta si se omogenizeaza amestecand usor.
Se da la congelator pentru cateva ore.
Muy cremoso te ha quedado. Delicioso este helado. Saludos
RăspundețiȘtergereyuuuum! i can never say no to ice cream lol, yours is looking so rich and creammy!
RăspundețiȘtergerepoate fi foarte bun
RăspundețiȘtergeresuper buna...pupici
RăspundețiȘtergere