Papanasi fierti cu sos de ciocolata
* 300 g branza de vaci
* 2 linguri smantana
* 2 oua
* 100 g zahar
* ~100 g gris
* esenta de vanilie
* Sos de ciocolata:
* 2 linguri cacao
* 1 lingura zahar
* 50 g unt
* 1 pahar apa
Despre sosul de ciocolata v-am povestit si la Banana Split. Este un sos foarte bun ce poate fi folosit la aproape orice desert.
Cacaoa se amesteca cu zaharul apoi se "desface" cu apa calduta, turnata putin cate putin. Se amesteca bine, sa nu aiba cocoloase. Se pune vasul pe foc si se dau cateva clocote, pana incepe sa se ingroase. Se da deoparte, se adauga untul si se lasa la racit.
Branza de vaci se mixeaza cu zahar, smantana, oua, esenta de vanilie si gris.
Punem un vas cu apa si putina sare la fiert. Se ia cu lingura din compozitia de branza
si se plonjeaza in apa care clocoteste. Se lasa sa fiarba in jur de 15 minute. Se scot pe un platou cu o paleta cu gauri si peste ei se toarna sos de ciocolata din belsug.
That is so different!! i love cheese, i love chocolate, so im sure the combination is fabulous! Thanks for sharing!!
RăspundețiȘtergeretare buni sunt papanasii fierti !imi aduce aminte de copilatie.
RăspundețiȘtergereEsto es un manjar, se ve explendido.
RăspundețiȘtergeresaludos
Idee foarte buna
RăspundețiȘtergere