Ficatei cu smantana si marar
500 g ficatei de pui
50 g unt
1/2 pahar de vin alb
200 g smantana
sare si piper
marar verde
busuioc
usturoi
Ficateii curatati si spalati se presara cu putin busuioc, apoi se pun intr-o tigaie impreuna cu untul.
Se acopera cu un capac si se inabusa cateva minute, apoi turnam vinul, saram si piperam dupa gust. Cand lichidul din tigaie a scazut punem smantana in care am incorporat mararul tocat marunt si usturoiul pisat. Mai dam cateva clocote, pana se omogenizeaza sosul.
Se servesc calzi cu garnitura preferata. Piticii mei au vrut orez cu cascaval si sos de rosii.
Interesant, poate fi foarte bun
RăspundețiȘtergereMiha la mine pe blog te asteapta premiile din primavara 2011 !
RăspundețiȘtergerece arome ! un premiu te asteapta la mine pe blog
RăspundețiȘtergerestii ca mor de pofta de cate ori te vizitez,nu-i asa?
RăspundețiȘtergereMultumesc fetelor de aprecieri si premii. Acus plec sa le culeg. :)) :*
RăspundețiȘtergere