Pilaf cu carne si rosii
4 copanele de pui
1 cana orez
1 ceapa
1 morcov
1 bucata radacina telina
2 rosii
1 pahar suc de rosii
sare si piper
patrunjel verde
Copanelele se curata, se spala si se prajesc usor in ulei bine incins. Se adauga ceapa tocata marunt si radacinoasele date pe razatoarea cu ochiuri mici, rosiile oparite, curatate de coaja si tocate marunt sau date prin blender si se calesc usor. Se stinge totul cu sucul de rosii si apa, apoi se adauga si orezul spalat si scurs. Se potriveste gustul de sare si piper.
Se da la cuptor la foc mediu, pana scade zeama si orezul se umfla. Cu putin timp inainte de a scoate din cuptor se pune patrunjelul verde tocat si se omogenizeaza.
Foarte gustos
RăspundețiȘtergereCe rea esti cu fraza de inceput:))
RăspundețiȘtergereAdica vrei cand pap orez sa ma gandesc ca-i mai bun a lu' Miha ca are si carnita?:)))
Si baietelului meu ii place genul asta de pilaf...asa ca stii tu ce spui acolo..
RăspundețiȘtergereArata apetisant Miha.
foarte bun,Miha! ai incercat vreodata sa faci pilafurile cu supa de pui? sant divine! un salut, mihaela
RăspundețiȘtergereMultumesc Antonina. :*
RăspundețiȘtergereGabi, nuuu...Spui ca a lu' Miha e cahhhh...:)))
RăspundețiȘtergereMihaela, n-am incercat cu supa. Aia o papam pana acum separat. :)) Cu fidea sau cu galuste. Dar voi incerca. ;) Multumesc! :*
RăspundețiȘtergere