Pulpe de pui cu cartofi si rosii la cuptor
In alta ordine de idei, aceasta reteta va participa la provocarea lunii august, provocare gazduita in aceasta luna de Gabi. Ingredientele acestei luni sunt carnea de pui si prunele. ;)
Pulpe de pui cu cartofi si rosii la cuptor |
4 pulpe superioare de pui, dezosate
4 cartofi medii
4 rosii cherry
3 cepe mici
3 catei de usturoi
8 bulgarasi de mozzarella
sare si piper cu usturoi
chilli iute
salvie uscata
Cartofii se curata, se spala si se taie sferturi. Se aseaza intr-un vas termorezistent si se condimenteaza dupa gust cu putina sare si chilli iute.
Pulpele de pui spalate si curatate se aseaza deasupra cartofilor, se condimenteaza dupa gust cu salvie uscata, sare, piper cu usturoi.
Ceapa se curata si se pune intreaga printre bucatile de carne. Usturoiul intreg, necuratat de coaja, se zdrobeste putin cu lama unui cutit si se adauga in tava.
Turnam deasupra putin ulei de masline (2-3 linguri) si un pahar de apa, acoperim tava cu un capac sau folie de aluminiu in caz ca vasul este unul fara capac si dam la cuptor la foc mediu pentru cca 20-25 de minute. Scoatem folia de pe vas, punem rosiile taiate in jumatate si bulgarasii de mozzarella.
Dam din nou la cuptor pana totul se rumeneste.
Se serveste cald. E delicios!
Ce bine arata!!!
RăspundețiȘtergereGata am papat!! sa ne fie de bine ;)) arata super Miha!! pupici
RăspundețiȘtergereFoarte yumm yumm arata! felicitari! O sa fac si eu!
RăspundețiȘtergereMiha, am fost la Selgros si am cumparat toate ingredientele. Te tin la curent!
RăspundețiȘtergereSimplu si fooarte bun!pupici!
RăspundețiȘtergereBunnnnn !!!!!! O dupamasa placuta.
RăspundețiȘtergereFoarte buna mancarea, intr-adevar! Saru`mana pentru masa!
RăspundețiȘtergereDaca e la cuptor, vreau si eu o portie mica, mica... Ca la caldura de la noi, mai bine maninc salata si nu deschid cuptorul...
RăspundețiȘtergereSimpla si de efect!Succes!
RăspundețiȘtergereA trata cu mozzarella, dacă dragoste de topire
RăspundețiȘtergereVă urez o seară agreabilă
Valerie.
CE BINE ARATA !!!!!
RăspundețiȘtergereusor de realizat, extrem de delicioasa dar, se poate folosi cascaval ras daca nu ai motzarella la indemana. :)
RăspundețiȘtergerebuna,te urmaresc de 2 luni de cand te-am descoperit,si intru pe site si de 10 ori pe zi,am gatit fff multe retete gasite aici.MULTUMIM
RăspundețiȘtergereSi eu va multumesc!
RăspundețiȘtergere