Rulada de cascaval cu somon afumat
300 g cascaval
200 g somon afumat file
Punem un vas cu apa la fiert. Cand da in clocot stingem focul si punem calupul de cascaval pe care l-am invelit in folie alimentara. Il lasam in apa pentru vreun sfert de ora, timp in care se va inmuia.
Scoatem din apa, punem pe o alta bucata de folie alimentara si intindem usor cu sucitorul pana obtinem o foaie de cca 0.5 cm grosime. Acoperim intreaga suprafata a foii de cascaval cu feliile de somon afumat, apoi rulam cat mai strans posibil. Invelim in folie si dam la frigider pana se intareste, apoi se portioneaza.
Mmm,cu siguranta este o delicatesa!!Pup si la multi ani!
RăspundețiȘtergereImi place! Demult vreau sa incerc si eu o rulada de acest gen, cu cascaval inmuiat... Cred ca combinatia cu somon a fost extrem de reusita!
RăspundețiȘtergereEu una nu refuz nimic cu somon afumat!Am venit sa-fi fac o invitatie oficiala la provocare http://mitinitta.blogspot.com/2012/01/provocarea-lunii-ianuarie-2012-dulce.html si sa-ti urez La multi ani si sa ai parte numai de bucurii.
RăspundețiȘtergerechiar daca zici ca nu-s grozave pozele, eu vad de aici cat de bine arata rulada asta!
RăspundețiȘtergereSimplu si bun:) La multi ani!
RăspundețiȘtergerece bine arata!!!! si eu zic de mult ca incerc o rulada cu cascaval...pup
RăspundețiȘtergereMiho, la multi ani si yumm, yumm!
RăspundețiȘtergereImi place cum suna! Cred ca te-ai cam chinuit cu cascavalul!
RăspundețiȘtergereMmmm, ce apetisant!!!!!!!!
RăspundețiȘtergereCu mult drag iti urez Un An Nou fericit!
Si mie imi place mult , mult , o incerc cu siguranta !!!
RăspundețiȘtergeresupeeeerrrr!!! si noua ne place! iti dau dau o alta varianta (foarte probabil ca o stii) pui asa: feliuta prajita sau normala de bagheta unsa cu un pic de almette, deasupra o fasiuta de somon si deasupra un ou de prepelita gatit ochi sau ochishor :)il adornezi cu un pic de piper macinat proaspat si marar verde dupa care il introduci in gurita si il savurezi pe indelete. e grozava combinatia! te pup si te salut. cu drag, Mihaela fidela ta admiratoare:)
RăspundețiȘtergeremulta munca, bre! brava tie
RăspundețiȘtergereSuntem fani somon! Nu zic pas niciodata! Tare -mi place cum se comporta cascavalul in situatia asta, dar parca nu mai e cascavalul ala de alta data nu? Mda bine , ala de-l luai 'pe sub mana' ;( Era untos si tare bun! Oricum dementiala rulada! Si permisiva pentru orice umplutura! Te pup si la multi ani !
RăspundețiȘtergeremie cred ca mi-ar placea :x
RăspundețiȘtergereImi place tare mult ce vad acolo!!
RăspundețiȘtergerePupici Licuta. Si la multi ani! :*
RăspundețiȘtergereAlexandrina, cei ce au mancat au spus ca e foarte bun. Mie nu-mi place afumatura si cred ca de asta nici aperitivul asta nu m-a dat pe spate.
RăspundețiȘtergereAdina, multumesc frumos de invitatie. Sper sa o pot onora! Pupici!
RăspundețiȘtergereAdnia, pozele sunt... asa cum pot iesi la lumina becului. :))) Multumesc! :*
RăspundețiȘtergereLa multi ani Ramona! :*
RăspundețiȘtergerePupici Dana, multumesc!
RăspundețiȘtergereE faina rulada asta de cascaval, te poti juca cu umplutura dupa pofta inimii. :))
Minoki, la multi ani. Si yumm yumm...daca zici tu! :)))
RăspundețiȘtergereMultumesc Raluca! :*
RăspundețiȘtergereNu, nu m-am chinuit, a mers foarte repede si usor.
La multi ani Maria. Un an cat mai bun si tie. Pup cu drag! :*
RăspundețiȘtergereMultumesc Cat! Ma bucur ca ti-a placut! :*
RăspundețiȘtergereMihaela, la multi ani! Multumesc de idee, poate o pun in aplicare sambata, de ziua fie-mii. ;)
RăspundețiȘtergereAlice...daaa.. m-am spetit bre... :))
RăspundețiȘtergereLa multi ani Antonina! Cu sanatate si tot ce-i bun! Pupici!
RăspundețiȘtergereCine mai stie mey cum era candva cascavalul? :))))
Bine Gabi...o sa-ti fac atunci cand o sa vii in vizita! :)))
RăspundețiȘtergereMultumesc Haplea! La multi ani si un an bun!
RăspundețiȘtergereLa multi ani si bine te-am regasit in noul an.Ceva asemanator am facut si eu la Craciun,dar eu am uns feliile de somon cu ricotta amestecata cu ceapa tocata fin si cu marar,apoi le-am rulat si le-am dat la rece.Le-am servit ca mini rulouri.
RăspundețiȘtergereIti urez un an plin de sanatate si fericire!!!
rapid dar sigur delicios.pupici
RăspundețiȘtergereBun de tot! La multi ani si un An Nou fericit! puup
RăspundețiȘtergereLa multi ani, Miha, sanatate multa iti doresc si impliniri pe toate planurile!
RăspundețiȘtergereLa multi ani, Miha! Un an bogat si implinit iti urez! :)
RăspundețiȘtergereDe vreo doua zile tot dau tarcoale blogului tau si in special retetei asteia, s-o fac/sa n-o fac... Avand in vedere ca pana maine tre'be sa ma hotarasc odata si-odata, cel mai probabil ma voi inspira ;)
Super arata! O sa incerc si varianta asta.
RăspundețiȘtergereSi eu am facut-o anul asta de craciun, insa varianta care circula pe net cu umplutura de branza topita si sunca.