Sufleu de cartofi cu pui
~1 kg de cartofi
1 piept de pui
piper boabe
ienibahar boabe
coriandru boabe
foi de dafin
50 g unt
sare si piper
4 catei usturoi
100 g smantana
4 oua
100 g cascaval
Cartofii se curata si se pun la fiert in apa cu sare.Dupa ce au fiert se scurg de apa si se paseaza.
Pieptul de pui se pune si el la fiert in apa in care am pus condimentele boabe, dupa gust. Dupa ce este gata, se taie cubulete.
Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Se adauga galbenusurile amestecate cu smantana si untul topit, usturoiul pisat, cartofii pasati si pieptul de pui cubulete. Se amesteca usor cu o spatula.
Turnam compozitia intr-un vas termorezistent uns cu unt, se presara cascavalul ras si se da la cuptor la foc mediu spre mare pana se rumeneste usor deasupra.
Sursa de inspiratie
Arata senzational! Pesemne ca asa si este!
RăspundețiȘtergereiara cu pui mandroooo,suna demential,musai sa il execut,te tzuc si iti doresc we fain!
RăspundețiȘtergereO minunatie sufleul tau!!!Pupici!
RăspundețiȘtergereSimplu, usor si bun!
RăspundețiȘtergereOi amiga, achei seu blog lindo, quanta coisa gostosa, já estou seguindo e sempre que puder passarei por aqui, trabalho com artesanato em eva, venha conhecer meu cantinho ficarei muito feliz.
RăspundețiȘtergerevalartesdigitais.blogspot.com
Bjs da Val
Bun si usor si cum zic io , nu tre' nici sa tii cuptoru' de ,,coada".
RăspundețiȘtergereDuminica insorita !
Imi place foarte mult acest sufleu.
RăspundețiȘtergereDelicios! Imi place!
RăspundețiȘtergereBun tare sufleul,daca mai ai,eu vin cu muraturile
RăspundețiȘtergerepupici draga mea!