Pulpe de pui crocante la cuptor
Dragii mei, pentru astazi va propun o reteta simpla, asa...ca de duminica dimineata. :)) O alternativa mai sanatoasa si mai aromata la clasicele snitele.
Am folosit copanele si o bucata de piept, voi puteti folosi ce doriti si ce va place.
6 copanele de pui
1 bucata piept de pui
1 ou
3 linguri pesmet
sare si piper
cimbru uscat
oregano uscat
busuioc uscat
Intr-o farfurie adanca amestecam pesmetul cu condimentele uscate, sarea si piperul.
Separat batem bine oul cu un praf de sare.
Trecem carnea prin ou batut, apoi prin pesmetul aromat. Tavalim bine carnea pe toate partile, apoi asezam in tava de cuptor tapetata cu hartie de copt.
Dam la cuptor pentru vreo 45 de minute, pana se rumenesc. Pe la jumatatea timpului de preparare se intorc pe cealalta parte.
Pieptul de pui se va scoate mai repede, altfel se va usca prea tare.
Se servesc calde, alaturi de un piure de cartofi, pufos si delicios, aromat cu arpagic uscat si fulgi de ardei iute.
Super1 imi plac tare mult pulpele krocante. Si ce poze frumoase! pup
RăspundețiȘtergereMai e ceva??asa as rontai un copanel!!!
RăspundețiȘtergerebun!uneori mancarea simpla e si cea mai buna! si cu niste piure pufos- de vis!
RăspundețiȘtergereMmmmm...apetisante pulpele crocante!!!
RăspundețiȘtergereDelicioase!
RăspundețiȘtergereSanatoase si gustoase! Picii mei cred ca ar adora aceasta mancarica.
RăspundețiȘtergereHmmm ce bine arataa!! Imi plac asa crocante!!!
RăspundețiȘtergereArata foarte bine.
RăspundețiȘtergereCe bun, si pe deasupra si light:)
RăspundețiȘtergeremmmm,simplu si foarte delicios;pup Miha!
RăspundețiȘtergereintradevar mai sanatos !
RăspundețiȘtergereAdor carnea preparata astfel !!!!
RăspundețiȘtergere