Cartofi gratinati
7 cartofi medii
~200g mozzarella proaspata
sare si piper
ierburi de provence
Cartofii curatati si taiati jumatati se pun la fiert in apa cu sare. Cand furculita intra usor in cartof, fara ca acesta sa se sfarame sunt gata. Se pun la scurs intr-o strecuratoare.
Ungem un vas termorezistent cu ulei si-l tapetam cu pesmet. Punem cartofii in vas, condimentam dupa gust si ii acoperim cu un strat generos de mozzarella.
Dam vasul la cuptor la foc mediu pana se topeste mozzarella si se aureste usor.
Se servesc calzi cu o salata de ardei copti sau ca garnitura la o friptura delicioasa.
Simplu si gustos!!
RăspundețiȘtergerePup Miha si o zi buna!!
Sa imi trimiti si mie o tava cu cartofi(tava ti-o trimit inapoi:))))) )!!!
RăspundețiȘtergereMultumesc Lulu! :* Zi buna si tie!
RăspundețiȘtergereEeee...Rocsi...daca-mi trimiti tava inapoi...atunci, batem palma! :)))
RăspundețiȘtergereSarut-mana pentru masa, am avut cas adevarat si am inlocuit mozarela, sunt minunati!
RăspundețiȘtergereSa va fie de bine Maria! :*
RăspundețiȘtergereDelicios arata si sunt foarte simplu de preparat! :)
RăspundețiȘtergereCartofii la cuptor ies super buni. Cu mozzarella sunt si mai buni. O saptamana frumoasa.
RăspundețiȘtergereAurii, aromati, deliciosi!!!
RăspundețiȘtergereBravo, Miha, alta reteta "to do"!!!Am un wishlist...kilometric!:))
Intotdeauna o alegere inspirata! Deliciosi! :)
RăspundețiȘtergere