Chec cu frisca

miercuri, 11 martie 2009

by Laura Adamache

Chec cu frisca


N-o sa va vina sa credeti cat de usor se poate face acest chec.Este ideal pentru micul dejun si nu numai...

Avem nevoie de:
3 oua
200 g zahar
300 ml frisca
1/2 cana amidon
1 cana si jumatate faina
vanilie
1 praf de copt

Ouale le-am mixat bine cu un praf de sare,vanilia si zaharul.Am adaugat frisca si am mixat pana a inceput sa se ingroase putin.Urmeaza faina amestecata cu amidonul si cu praful de copt.
Am toarnat compozitia in tava tapetata cu hartie de copt,am nivelat bine cu lingura si am dat la cuptorul incins la 180 de grade pentru 35-40 de minute.
Dupa ce s-a copt am rasturnat pe un gratar si am lasat la racit,apoi am pus deasupra o glazura din 4 linguri de fondant (cumparat :D ) si sucul de la o lamaie.




Si gata! :))

Share This Post

2 comentarii:

  1. Fur o feliuta de chec si te invit la mine sa-ti ridici premiile http://danielaincucina.blogspot.com/2009/03/premii-pentru-fete-harnice.html
    Pupici dulci...

    RăspundețiȘtergere
  2. Super a iesit Miha draga!! E unul dintre checurile mele preferate pentru ca se face rapid foc si mie imi place tare consistenta lui. Te pupic si multumesc mult ca l-ai incercat!!!

    RăspundețiȘtergere