Pui cu sos de rosii si usturoi

luni, 5 octombrie 2009



Avem nevoie de:

500 g carne de pui
1 pahar de vin alb
2 pahare de suc de rosii
5-6 catei de usturoi
oregano si boia de ardei
sare si piper
3 linguri ulei de masline

Carnea bine condimentata



o punem la foc mic cu 3 linguri de ulei si vin.



Cand a scazut adaugam sucul de rosii si putina apa daca este nevoie,sa acoperim carnea.



Punem si usturoiul pisat si potrivim gustul de sare.Lasam sa fiarba la foc mic,pana scade sosul si carnea e bine fiarta.

Punem vasul la cuptor,pentru 15-20 de minute,pana se rumeneste.



Se serveste presarat cu patrunjel si cu mamaliguta calda.



Participam la concursul de pe bucataras.ro

Share This Post

11 comentarii:

  1. azi fac si eu Miha!
    sarumana!
    eram in pana de inspiratie si-a picat reteta la fix!
    o zi frumoasa tie si celor dragi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Gabi,sper sa va placa mult.La ai mei le-a placut,au mancat de se bateau turcii la gura lor! :))

    RăspundețiȘtergere
  3. delicioooooooooossssssssssss...ca intotdeauna...

    mai Miha, eu am o dilema...tu toata ziua bucataresti??? la cate gatesti tu, asa ma gandesc...;)
    ce mi-ar place sa stai undeva aproape de mine..:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Andreea,nu chiar toata ziua mey...Doar dimineata! :)) Sau dupa amiaza...depinde de ce mai am de facut! :)

    Si mie mi-ar placea sa stam mai aproape...sa-l smotocesc oleaca pe fii-tu. :)) Pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. BUNA MIHA..:) SPER CA TI-A PLACUT PARJITURICA MEA :( NU SUNT ASA EXPERTA IN TORTURI DA O SA TOT FAC CA O GRAMADAAAAAA ;) MAI ALES CA SE APROPIE ZIUA COPIAISLOR MEI IN DECEMBRIE
    IMI PLACE SA GATESC NU MAI CA NU PREA APUC SA FAC MULTE CA COPILASI MEI INCA-S MICUTI :)
    SA STI CA AM FACUT SI RETETA ACEASTA DE PUI NUMAI CA EU AM COMBINATO CU INCA UNA SI MI-A IESTI BUNA SI ASA... FELICITARI PENTRU UN BLOG DRAGUT SI GUSTOS
    TE MAI ASTEPT PE BLOGUL MEU :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Anca,am vazut combinatia ta delicioasa! Super ai facut-o!

    RăspundețiȘtergere
  7. Miha, mi-ai lasat apa in gura cu mancarica asta, arata absolut dementiala, dar eu am o mare problema acum, de cand sunt gravida nu pot manca mancare cu carne facuta de mine ca dau la boboci si nu are cine sa-mi faca, mai inebunit, dupa ce voi naste sigur voi prepara bunatatea asta, offf.

    RăspundețiȘtergere
  8. Vicky, sarcina usoara in continuare! Si sper sa treaca repede perioada de greturi!

    RăspundețiȘtergere
  9. Puiul asta arata asa de bine, mai ca imi vine sa trec la bucatarie, daca nu as avea o lene monumentala si se anunta niste mici mai pe seara :)

    RăspundețiȘtergere