Ceafa de porc la gratar
![]() | |
Ceafa de porc la gratar |
* ceafa de porc
* usturoi
* sare
* piper
* boia de ardei
* cimbru
* ulei de masline
* vin alb
Carnea o presaram cu usturoiul tocat si condimente.
![](http://4.bp.blogspot.com/_QTxI1IxIp-Q/SzfnTdxZ4XI/AAAAAAAAE84/aqbuSlrR5p8/s400/DSCF3005.jpg)
Adaugam si cateva linguri de ulei de masline, apoi o inecam in vin.
![](http://4.bp.blogspot.com/_QTxI1IxIp-Q/SzfnZjdQ2uI/AAAAAAAAE9A/2PSRWUqqWDw/s400/DSCF3012.jpg)
Acoperim vasul cu folie alimentara si dam la frigider pentru cateva ore.
Punem carnea pe gratar si o prajim bine pe ambele parti.
Se serveste calda, cu garnitura preferata.
![](http://1.bp.blogspot.com/_QTxI1IxIp-Q/SzfnjiQFReI/AAAAAAAAE9Q/Qo0EYh1ul0E/s400/SSA40038.jpg)
Si neaparat cu o bere rece. :))
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu