Cus cus cu pui si rosii

sâmbătă, 2 ianuarie 2010





* 1 piept de pui
* 150 g cus cus
* 100 g cascaval
* 1 rosie
* 2 catei usturoi
* sare si piper
* boia de ardei
* busuioc

Pieptul de pui il taiem felii. Il punem intr-o tigaie la prajit in cateva linguri de ulei de masline. Cand incepe sa se rumeneasca punem usturoiul taiat in 4, sare, piper si boia de ardei, dupa gust.



Ungem un vas yena cu unt si presaram cu cus cus nefiert.



Deasupra asezam feliile de piept rumenite, iar deasupra turnam o cana de apa fierbinte.



Acoperim carnea cu felii de rosie, saram si piperam dupa gust, presaram cu busuioc.



Acoperim totul cu felii de cascaval



si dam la cuptor la foc potrivit, pana se topeste cascavalul si incepe sa se rumeneasca.

Bun bun! :)



Adaptare dupa reteta lui Trinity.

Share This Post

2 comentarii:

  1. si cus cusul nu trebuie si el fiert??Cum fierbe si el fara apa, fara nimic asa??

    RăspundețiȘtergere
  2. Am scris in reteta..."Deasupra asezam feliile de piept rumenite, iar deasupra turnam o cana de apa fierbinte"

    RăspundețiȘtergere