Muschiulet de porc in crusta de piper
* 1 muschiulet de porc
* 50 g piper mozaic
* sare
* boia de ardei
* usturoi
* cimbru
* vin alb
* ulei de masline
Muschiuletul de porc spalat si curatat de pielita se condimenteaza dupa gust, se pune intr-un vas si se acopera cu vin. Se acopera vasul si se da la frigider pentru cateva ore.
Pe o folie de aluminiu se pune piperul in strat,
apoi tavalim muschiuletul, acoperindu-l bine pe toate partile.
Se pune intr-o tava si se da la cuptor la foc mic, pana se rumeneste.
Se serveste cu garnitura preferata.
Foatre apetisant!
RăspundețiȘtergereLa multi ani Mihaela!
RăspundețiȘtergereCe grozav arata!o reteta deosebita!de retinut reteta!
Am o intrebare:cum se numeste prajitura care e in mijlocul pozei de antet al blogului tau!
Buna ziua,Miha.
RăspundețiȘtergereImi face placere sa te cunosc,pe tine si bunatatile tale.
Multumesc Maria!
RăspundețiȘtergereMa bucur ca ai trecut pe la mine si am avut ocazia sa ne cunoastem. :)
Pup!
Multumesc Kity!
RăspundețiȘtergereLa multi ani Mariana!
RăspundețiȘtergereCred ca este vorba de "prajitura Tosca".
uau, uau! bun, bunut!
RăspundețiȘtergerepup.
Deja imi e foame :)) !
RăspundețiȘtergerewww.vechilecoline.ro
Uitati aici un meniu dragut!
La multi ani, multa sanatate tie si familiei tale!
RăspundețiȘtergereMultumim Claudia! Asemenea si voua!
RăspundețiȘtergereLa multi ani!... si indeplinirea tuturor dorintelor in anul care vine! Sanda
RăspundețiȘtergerela multi ani multa sanatate si fericire si noul an sa va aduca numai bucurii in suflet
RăspundețiȘtergereFelicitari pentru blogul tau cu retete! Te asteapta la noi un premiu.
RăspundețiȘtergereLa multi ani si un 2010 mai bun, mai plin - de retete si nu numai :) - si mai frumos! Pupicei!
RăspundețiȘtergereCe interesante mi se par retetele astea cu carne in crusta, eu inca n-am indraznit sa fac asa ceva...