Pastrav in bacon

marți, 9 februarie 2010



Avem nevoie de:

* 3 pastravi
* 300 g bacon
* 1/2 capatana usturoi
* 2 linguri ulei de masline
* zeama de la 1/2 lamaie
* 1 lingurita boia de ardei
* ghimbir
* rozmarin
* sare si piper
* 1 pahar de vin alb

Usturoiul se toaca si facem un mujdei cu cele 2 linguri ulei si zeama de lamaie. Adaugam restul condimentelor si omogenizam.



Cu acest amestec ungem pastravii. Ungem si la interior.



Bacon-ul il taiem felii subtiri, cu care vom inveli pastravii, de la cap pana la coada. Punem intr-o tava unsa cu putin ulei, turnam vinul si dam la cuptor pana se rumeneste.



Se servesc cu cartofi natur, marar verde si lamaie.

Share This Post

6 comentarii:

  1. Ce l-ai invelit bine, sa nu-i fie frig :))
    Cred ca a fost tare bun.

    RăspundețiȘtergere
  2. arata extraordinar.am sa incerc reteta ta

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, Natalia draga...a fost bun. N-a iesit deloc fad si uscat.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc Pansy. Abia astept sa-mi spui cum ti-a iesit! :)

    O zi buna si bine ai venit!

    RăspundețiȘtergere
  5. Iarta-ma, Doamne, ca am trecut pe acest blog, ca am cazut in ispita si ca am pacatuit cu gandul!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ionut, te-ai umplut azi de pacate? :))) Am intrat in post deja? :)

    RăspundețiȘtergere