Pastrav in bacon
Avem nevoie de:
* 3 pastravi
* 300 g bacon
* 1/2 capatana usturoi
* 2 linguri ulei de masline
* zeama de la 1/2 lamaie
* 1 lingurita boia de ardei
* ghimbir
* rozmarin
* sare si piper
* 1 pahar de vin alb
Usturoiul se toaca si facem un mujdei cu cele 2 linguri ulei si zeama de lamaie. Adaugam restul condimentelor si omogenizam.
![](http://2.bp.blogspot.com/_QTxI1IxIp-Q/S3FhsjtEXvI/AAAAAAAAFWU/W7j9sgWAJt8/s400/DSCF1013+copy.jpg)
Cu acest amestec ungem pastravii. Ungem si la interior.
![](http://2.bp.blogspot.com/_QTxI1IxIp-Q/S3Fhzf-VvLI/AAAAAAAAFWc/akIpk0J36JE/s400/DSCF3003+copy.jpg)
Bacon-ul il taiem felii subtiri, cu care vom inveli pastravii, de la cap pana la coada. Punem intr-o tava unsa cu putin ulei, turnam vinul si dam la cuptor pana se rumeneste.
![](http://1.bp.blogspot.com/_QTxI1IxIp-Q/S3Fh5XPYgMI/AAAAAAAAFWk/bSmPIX3A0RM/s400/DSCF3004+copy.jpg)
Se servesc cu cartofi natur, marar verde si lamaie.
Ce l-ai invelit bine, sa nu-i fie frig :))
RăspundețiȘtergereCred ca a fost tare bun.
arata extraordinar.am sa incerc reteta ta
RăspundețiȘtergereDa, Natalia draga...a fost bun. N-a iesit deloc fad si uscat.
RăspundețiȘtergereMultumesc Pansy. Abia astept sa-mi spui cum ti-a iesit! :)
RăspundețiȘtergereO zi buna si bine ai venit!
Iarta-ma, Doamne, ca am trecut pe acest blog, ca am cazut in ispita si ca am pacatuit cu gandul!
RăspundețiȘtergereIonut, te-ai umplut azi de pacate? :))) Am intrat in post deja? :)
RăspundețiȘtergere