Crostoli
* 200 ml frisca lichida (vegetala pentru varianta de post)
* 250 g faina
* esenta de vanilie
Punem frisca intr-un castron, presaram un praf de sare, esenta de vanilie, apoi faina cate putin, pana obtinem un aluat elastic, ce se lucreaza usor.
Pe masa putin infainata se intinde aluatul in foaie subtire, apoi se taie in patratele, cu rola zimtata. Cu aceeasi rola trasam si in mijlocul patratelului o dunga. (sau mai multe :) )

Se prajesc in uleiul bine incins, pana se auresc. Se scot pe hartie absorbanta, dupa care se pudreaza cu zahar din belsug.
Sursa
Foarte bune. N-am crezut ca numai din 2 ingrediente poti obtine un desert atat de bun. :))
Que delicia, se ve muy crujiente. Y supongo que deben de estar riquisimos. Un saludo
RăspundețiȘtergereCe bunatate, os so prajesc si eu
RăspundețiȘtergeresi eu vreaaaau! ;)) ce bine arata!
RăspundețiȘtergereFoarte bune, am facut si eu intr-o zi.
RăspundețiȘtergereesti nemaipomenita cu reteta asta,iti vine sa le mananci din foto,e de incercat,felicitari
RăspundețiȘtergereAm citit de 2 ori reteta ca nu imi venea sa cred.O incerc si eu,cu siguranta :)
RăspundețiȘtergeres-a notat... prestam urgent ca prea arata bine
RăspundețiȘtergerewow!!Atat de simplu si totusi arata atat de bine si atat de gustos??? :O
RăspundețiȘtergeresi rapid, si original, si gustos!
RăspundețiȘtergerela fix!