Taci si-nghite!
"Taci si-nghite!" :))))
Pentru astazi, o reteta simpla si foarte usor de facut. Pentru doritori se poate adauga si ceva carne, kaizer sau carnati.
~250 g malai
1 litru apa amestecata cu lapte
4 oua
50 g unt
100 g telemea
100 g cascaval ras
Se prepara o mamaliga din apa cu lapte, malai si putina sare. Cand este fiarta se amesteca cu telemeaua rasa sau sfaramata cu furculita, cascavalul ras si unt.
Se unge o forma cu putin unt, se aseaza mamaliga, se fac in ea adancituri cu dosul unei linguri si in fiecare adancitura se pune cate putin unt si cate un ou. Se presara cu putin cascaval ras pe razatoarea cu ochiuri mici si se da la cuptor.
Cand albusul s-a intarit este gata. Se serveste calda, cu smantana.
une superbe recette, ces oeufs par dessous lui donne un visuel très appétissant!
RăspundețiȘtergereBravo!
Mor de pofta!! :D
RăspundețiȘtergereArata intr-un mare fel!
Arata minunat !!! nu am cuvinte...
RăspundețiȘtergereyuuumiii, buna idee, o voi aplica!:*
RăspundețiȘtergerePai la meniul ata pana si fiica-mea tace si mananca:)Ne place si noua ,cu putina carnita e foarte adevarat:)
RăspundețiȘtergereVaaaai, ce pofta mi-ai facut, Mihaaa...
RăspundețiȘtergereAhh,mamaliguta:) n-am mâncat de multă vreme.Arata nemaipomenit de yammy.Maine dimineața vom avea mamaliguta cu brinza pt micul dejun!
RăspundețiȘtergereEu tac si imi place ce vad! Un deliciu!
RăspundețiȘtergereDraga mea, sa stii ca eu am si pregatit mancarica asta astazi la cina! A fost absolut delicioasa! Multumesc pentru idee! <3 it!!!
RăspundețiȘtergereAh, si eu ma gandeam ieri la mamaliga....foarte apetisant !
RăspundețiȘtergereAs manca mamaliga oricum si cu orice. Arata delicios.
RăspundețiȘtergerehmm
RăspundețiȘtergere