Rosii cu branza la cuptor

joi, 17 mai 2012

O gustare ce se prepara extrem de simplu si care este gata in cateva minute.  Excelenta pentru micul dejun sau pentru cina.

Desi branza "Miez de lapte" seamana destul de mult la gust cu mozzarella, la cuptor nu se comporta ca si aceasta, asa cum mi-as fi dorit de fapt. Cu toate acestea a fost foarte bun si... ori ma credeti pe cuvant ori va faceti si voi. :))



branza "Miez de lapte" cu sare
rosii cherry
ulei de masline aromat cu busuioc
oregano
sare si piper

Feliem branza, la fel si rosiile cherry.

Se pot folosi si rosii normale, la fel cum putem schimba si felul de branza. Totul e permis. :))

Intr-un vas termorezistent punem un strat de felii de branza, saram si piperam dupa gust, apoi stropim cu putin ulei de masline. Acoperim cu un strat de felii de rosii, saram si pipera,, presaram cu oregano. Continuam pana terminam feliile de branza si cele de rosii.


Dam vasul la cuptor, la foc mediu spre mare, pentru vreo 15 minute, pana se aureste usor deasupra.

Daca folositi mozzarella, aceasta ar trebui sa se topeasca si sa formeze o crusta delicioasa.

Share This Post

5 comentarii:

  1. buna combinatia si imi place si vasuletul tare mult hi hi!...am facut si eu ceva de genul, doar ca am pus si dovlecei! oricum, merita sa profitam din plin de legume!

    RăspundețiȘtergere
  2. o gustarica foarte light, imi place! dar vorba opheliei...imi place si vasuletul :))
    te pup cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu te cred ca e buna.Arata yammy!...tare mult imi plac vegetalele!Un weekend minunat!

    RăspundețiȘtergere