Zambete pentru copii

sâmbătă, 26 mai 2012



 Mai e putin si se apropie 1 iunie, o zi pe care fiecare copil o asteapta, o zi pe care orice copil ar trebui sa o petreaca cu zambetul pe buze. Stim cu totii cat de mult inseamna zambetul unui copil.

Si pentru ca stim si pentru ca de 1 iunie vrem sa vedem multe zambete…eu, impreuna cu Alice Albinutza, Dana si Simona, ne-am aliat, am pus tara la cale si vom lansa Zambete pentru copii, o campanie de initiativa civica


Am cooptat parteneri de incredere - bucataras.ro, gustos.ro, afaf.ro, Delaco, pastai de vanilie.ro, libris.ro, Boromir, Icar Tours Iasi si Daneti si am pornit la drum.

Vom pregati prajituri, briose, dulciuri de casa si alte minunatii cu care ii vom incanta pe copii de la Centrul de Zi pentru Copii Mia Casa chiar de ziua lor, de 1 iunie

Peste 30 de micuti cu varste cuprinse intre 6 si 11 ani vor primi darurile si povestile noastre si poate vor invata de la noi ca orice lucru facut cu pasiune si dedicare iti poate aduce satisafactii nemasurate.

In afara dulciurilor de care cu siguranta acesti copii se vor bucura sincer, pentru ei raman in continuare foarte multe lucruri de facut. Acesta este motivul pentru care Zambete pentru Copii are nevoie de sprijin pentru a putea oferi mai multe celor mici.

Daca aceasta initiativa v-a adus aminte ca lucrurile mici pot provoca bucurii mari, va asteptam sa ne contactati prin intermediul blogurilor:

Miha http://dulciurifeldefel.blogspot.com/

Alice http://alice-albinutza.blogspot.com/

Dana http://prajituricisialtedulciuri.wordpress.com/

Simona http://www.simonapatras.blogspot.com/

Share This Post

2 comentarii:

  1. Bravo ptr tot ceea ce faceti !!!! Sunteti minunate !!! Sper sa pot face si eu ceva in oraselul asta mic , dar asta la anul !!

    RăspundețiȘtergere