Omleta cu dovlecei si rosii

miercuri, 27 iunie 2012

E vara, e cald si incercam sa petrecem cat mai putin timp in bucatarie. De aceea incercam sa punem in practica retete culinare simple, usor de realizat, dar sa fie in acelasi timp si satioase. Pentru azi va propun aceasta omleta cu dovlecei si rosii, aromata si tare gustoasa.



1 dovlecel
1 rosie
3 oua
~ 100 g cascaval
sare si piper
fulgi de ardei iute
oregano uscat
busuioc proaspat

Dovlecelul curatat de coaja se taie felii. La fel si rosia. Le punem de jur imprejurul unui vas termorezistent uns bine cu ulei. Condimentam cu sare, fulgi de ardei iute si oregano.

Ouale le mixam cu un praf de sare si piper, pana isi dubleaza volumul. Adaugam cascaval taiat cubulete si busuiocul verde tocat. Turnam compozitia in vas si presaram cu putin cascaval ras.


Dam la cuptor la foc mediu, pana se rumeneste usor deasupra.

Va doresc pofta buna.

Share This Post

7 comentarii:

  1. Merge grozav la micul dejun si e atat de colorata!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. E grozav tot ce faci in vasele tale minunate. Si faptul ca le faci la cuptor cred ca da un gust si mai bun mancarurilor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi plac dovleceii ,clar imi place si omleta cu dovlecei!

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna tare si nici nu ingrasa ! like!;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte bine arata! Si cred ca e si super gustos! Abia astept sa incerc. :)

    RăspundețiȘtergere