Omleta cu dovlecei si rosii
1 dovlecel
1 rosie
3 oua
~ 100 g cascaval
sare si piper
fulgi de ardei iute
oregano uscat
busuioc proaspat
Dovlecelul curatat de coaja se taie felii. La fel si rosia. Le punem de jur imprejurul unui vas termorezistent uns bine cu ulei. Condimentam cu sare, fulgi de ardei iute si oregano.
Ouale le mixam cu un praf de sare si piper, pana isi dubleaza volumul. Adaugam cascaval taiat cubulete si busuiocul verde tocat. Turnam compozitia in vas si presaram cu putin cascaval ras.
Dam la cuptor la foc mediu, pana se rumeneste usor deasupra.
Va doresc pofta buna.
Merge grozav la micul dejun si e atat de colorata!!!
RăspundețiȘtergereE grozav tot ce faci in vasele tale minunate. Si faptul ca le faci la cuptor cred ca da un gust si mai bun mancarurilor.
RăspundețiȘtergereImi plac dovleceii ,clar imi place si omleta cu dovlecei!
RăspundețiȘtergereDelicioasa omleta!xoxo
RăspundețiȘtergereAhhh, culorile astea...iar :) Excelenta!
RăspundețiȘtergereBuna tare si nici nu ingrasa ! like!;)
RăspundețiȘtergereFoarte bine arata! Si cred ca e si super gustos! Abia astept sa incerc. :)
RăspundețiȘtergere