Briose cu ciocolata

marți, 27 ianuarie 2009

by Laura Sava

Briose cu ciocolata

Avem nevoie de:
4 oua
250 g zahar
125 g ciocolata amaruie
125 g faina
1 praf sare
scortisoara
100 g ciocolata cu lapte (pentru ornat)

Se rade ciocolata si se amesteca cu jumatate din cantitatea de zahar, sare, scortisoara. Se separa ouale,iar galbenusurile se bat cu cealalta jumatate din cantitatea de zahar.Se amesteca apoi cu ciocolata.Se bat albusurile spuma si se adauga peste aluat,amestecand usor.Si faina la sfarsit.
Se umplu formele pentru briose si se coc la 160 de grade,timp de jumatate de ora.
Dupa ce s-au racit se ung cu ciocolata topita si se orneaza dupa preferinta.

Share This Post

2 comentarii:

  1. Wow, Miha, cat de frumoase ti-au iesit!!! Felicitari! :)
    Sper sa-ti fi placut la fel de mult ca mie! :P

    Pupici pentru ca le-ai incercat!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie ca mie...dar Robert a fost innebunit dupa ele,nu-l mai puteam opri. Unde-i multa ciocolata suntem si noi prezenti...:D

    RăspundețiȘtergere