Friptura la tava
![]() | |
Friptura la tava |
* ceafa de porc
* ciocanele de pui
* vin alb
* usturoi
* sare si piper
* boia de ardei
* curry
* boabe de piper mozaic
Muchiuletul, ceafa si ciocanelele de pui spalate si curatate, se pun intr-un vas, se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, boia de ardei, curry si usturoi (cu cat mai mult, cu atat mai bun :)) ) . Se acopera totul cu vin alb si ulei de masline si se da la frigider pentru cateva ore.
Muschiuletul de porc il tavalim prin boabe de piper mozaic, acoperindu-l pe toate partile. Il punem intr-o tava alaturi de restul carnii si marinata de vin.
![](http://2.bp.blogspot.com/_QTxI1IxIp-Q/S9tSCLQYSOI/AAAAAAAAGJI/MTuHklWVj5g/s400/DSCF1204.jpg)
Dam la cuptor la foc mic, pana se evapora toata zeama, iar carnea se rumeneste frumos deasupra.
Se serveste cald, cu garnitura preferata.
Multumesc Bianka. :)
RăspundețiȘtergere