Bomboane Raffaello (2)

duminică, 9 ianuarie 2011


* 200 g unt
* 200 g nuca de cocos
* 200 g lapte praf
* 200 g zahar
* zeama de la o jumatate de lamaie
* alune pentru interior


Untul si zaharul se pun intr-un vas pe foc si se amesteca pana se topeste zaharul. Se da deoparte, se adauga 150 g nuca de cocos, laptele praf si zeama de lamaie.

Dupa racire se fac bilute din compozitie, se pune cate o aluna in mijloc si se tavalesc prin restul de nuca de cocos.

Share This Post

6 comentarii:

  1. imi plac teribil bomboanele astea,
    multam pentru reteta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Care dintre retete ti-a placut mai mult?
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Lavinia, mi-au placut amandoua.
    Imi plac foarte mult aceste bomboane, si cele cumparate si cele facute in casa in orice varianta ar fi facute.

    RăspundețiȘtergere
  4. imni plac f.mult mi se par usor de facut,nu sunt nici asa scumpe.sunt de efect ,merita sa le fac si eu .Multumesc f. mult!cu drag Ileana.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ileana, sunt foarte usor de facut, asa este. Sper sa-ti placa.

    RăspundețiȘtergere