Cartofi picanti
Cantitatile le puteti ajusta in functie de preferintele personale.
4 cartofi mari
1/2 capatana usturoi
1 lingura susan
1 lingurita boia de ardei
50 ml ulei
Cartofii ii curatam, ii taiem cuburi potrivit de mari si ii punem la fiert in apa cu sare. Ii fierbem pe jumatate, atat cat sa se inmoaie putin. Ii scurgem de apa si punem intr-un castron.
Usturoiul se piseaza cu putina sare. Adaugam uleiul putin cate putin formand o pasta, ca pentru mujdei. Adaugam boiaua de ardei si susanul. Turnam pasta obtinuta peste cartofi, omogenizam si punem totul intr-o tava mica de cuptor.
Dam tava la cuptor la foc mediu, pana se rumenesc cartofii.
Buna reteta , Miho ! Interesanta combinatie.
RăspundețiȘtergereGustos
RăspundețiȘtergereYummmyyyy ! Poate ii incerc chiar in seara asta. Pupici !
RăspundețiȘtergereMiha , iar m-ai facut sa salivez toata ........
RăspundețiȘtergereMultumesc fetelor! Pup!
RăspundețiȘtergereOnesto, lasa cartofii, hai la o cafea. mai bine. :)))