Ostropel de pui
Ostropel de pui |
1 piept de pui
2 cepe
1 morcov
1 conserva de rosii in suc (400 g)
1/2 capatana usturoi
sare
piper
Pieptul de pui se spala si se taie cubulete. Rosiile se mixeaza pana se obtine o pasta.
Ceapa taiata marunt se caleste in cateva linguri cu ulei de masline. Cand devine sticloasa, se adauga cuburile de carne. Se trag cateva clocote, apoi se " stinge" totul cu pasta de rosii. Se adauga morcovul, dat pe razatoarea cu ochiuri mici. Se completeaza cu apa, daca e nevoie, atat cat sa fie carnea acoperita.
Se fierbe pana se inmoaie carnea si sosul este scazut.
Inainte de a inchide focul se adauga usturoiul pisat si se potriveste gustul de sare si piper.
Reteta asta o ridic la fileu lui Gabi, pentru provocare. :))
Foarte gustos
RăspundețiȘtergereBooooon, foarte bon! De realizat tomorow!
RăspundețiȘtergereStii de cand nu am mancat ostropel?Asta e sadism ce imi faci tu:)
RăspundețiȘtergereCam asa fac si eu ostropelul.Este super bun.Multumesc de vizita,si te mai astept Pup!
RăspundețiȘtergereLa ceas de noapte, ma autoinvit la o portioara... chiar daca o sa ramin cu gustul de usturoi, se merita, nu ???!!!
RăspundețiȘtergereO reţetă interesantă, şi darurile de iubire mamaliguta
RăspundețiȘtergereVă doresc o mare miercuri
Valerie
Mi-ai dat o idee ,am sa fac si eu ca -mi place tare mult si nu am mai facut cam de mult timp.Multumesc!
RăspundețiȘtergereeste mancarea mea preferata.maine voi gati ostropel.
RăspundețiȘtergereMa bucur ca am putut fi de ajutor cu o sugestie pentru masa.
RăspundețiȘtergerePupaturi si imbratisari cu drag la toata lumea!
Am facut reteta asta si a fost incantarea familiei, am s-o repet des,,,asa se pare. Multumesc de postare.
RăspundețiȘtergereSa va fie de bine masa draga Liana! Ma bucur tare mult ca v-a placut. Si noua ne place! ;)
RăspundețiȘtergerevai cum arata alaturi de mamaliguta !!!!
RăspundețiȘtergere